O nama

Apsolutna avantura d.o.o. je turistička agencija sa desetogodišnjim iskustvom, specijalizirana u organizaciji i provođenju aktivnosti vezanih za:

- team building programe i evente

- motivacijska putovanja

- pustolovni turizam i

- grupna putovanja.

Sjedište agencije je u Zagrebu, a programi se provode po cijeloj Hrvatskoj.

Organiziramo različite vrste programa, od onih za manji broj ljudi, pa sve do programa za nekoliko stotina sudionika.
Svi naši programi temelje se na unapređivanju međuljudskih odnosa čime klijentima omogućujemo uspješnije i kvalitetnije poslovanje unutar njihove tvrtke.

Provodimo programe od onih „opuštenijeg“/zabavnijeg karaktera do programa pripremljenih u suradnji s raznim stručnjacima, primjerice s područja psihologije (integracijski, kompeticijski ili komparativni programi).

Naš iskusni tim sastoji se od odgovornih i kreativnih profesionalaca koji svojim dugogodišnjim iskustvom garantiraju kvalitetnu realizaciju dogovorenog programa te ujedno dobru zabavu za sve sudionike. Programi su fleksibilni i prilagođavaju se potrebama i željama klijenta s ciljem kontinuiranog pružanja vrhunske usluge, atraktivnih programa, profesionalne organizacije i zanimljivih lokacija.

Pod stručnim nadzorom i vodstvom održavaju se indoor i outdoor programi (aktivnosti organizirane u prirodi), a svrha takvih programa je poboljšanje komunikacije među djelatnicima, jačanje timskog duha te ostvarivanje pozitivnijeg pristupa prema poslu.

Prije samog odlaska na odabranu lokaciju, klijent raspolaže svim potrebnim informacijama, od podataka o destinaciji, team building aktivnostima, ugostiteljskim i hotelijerskim uslugama, izletima i dodatnim sadržajima, dok mi brinemo o cjelokupnoj logistici događanja.

Cilj nam je biti pouzdani partner našim klijentima, partner koji garantira kvalitetu i zadovoljstvo pruženom uslugom te uspješno provođenje Vaših projekata.